Редактор Александър Дечев, e-mail: [email protected]Водещият на предаването в телевизия 7/8 ТВ

...
Редактор Александър Дечев, e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВодещият на предаването в телевизия 7/8 ТВ
Коментари Харесай

Сценарист на Слави след решението за субсидиите: Честито на всички нас, че сме такива овце да ги търпим. Заслужаваме да ни крадат

Редактор Александър Дечев, e-mail: [email protected]

Водещият на предаването в телевизия " 7/8 ТВ " Студио Хъ " и сценарист на " Шоуто на Слави " - Тошко Йорданов, се обърна към феновете на медията минути, откакто Народното събрание утвърди дотациите за партите да бъдат 8 лв. за действителен глас.

" Уважаеми фенове, честито! Току-що Народното събрание одобри дотацията на партиите да е 8 лв. на автентичен глас. Честито! Честито на всички тези от вас, които мислеха, че политиците държат на думата си. Честито на всички нас, че сме такива овце да ги поносим. Заслужаваме да ни крадат, заслужаваме да ни стрижат. Заслужаваме да вършат с нас всичко това нецензурно, което един човек споделя, когато е сърдит към някой различен. Абсолютно всичко заслужаваме, откакто тия са още там ", сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР